Gangstalking

แก๊งสะกดรอย

Gangstalking
เทคนิคการล่วงละเมิด ได้แก่ :

1. การเฝ้าระวัง (การติดตามการเฝ้าระวังทางอิเล็กทรอนิกส์การแฮ็กคอมพิวเตอร์และโทรศัพท์การตรวจสอบกิจกรรมออนไลน์ทั้งหมดและการดักฟังภายในบ้าน)

2. โปรไฟล์ถูกสร้างขึ้นเพื่อระบุจุดอ่อนและความไม่ปลอดภัยที่จะใช้ในภายหลัง ข้อมูลมักได้รับจากคู่นอนหรือบุคคลที่เชื่อถือได้ในชีวิตของพวกเขา

3. การปรับสภาพที่เหยื่อรู้สึกไวต่อสิ่งเร้าบางอย่างเช่นทุกที่ที่คุณไปใครบางคนจะไอเมื่อพวกเขาเดินผ่านคุณ เป้าหมายคือทำให้คุณเป็นตำรวจแล้วคิดว่าใคร ๆ ผู้ที่มีอาการไอมีส่วนร่วมในการล่วงละเมิด ผู้คนรายงานว่าเครื่องปรับอากาศรวมถึงท่าทางของมือการใช้สีอย่างโจ่งแจ้งในเสื้อผ้าของผู้คน (เช่นทุกคนที่คุณเห็นใส่สีแดง) หรือรถยนต์ที่มีสีบางสีหรือเปิดไฟหน้า (หรือที่เรียกว่าการให้ความสว่าง)

4. การยึดที่ที่ใครบางคนจะให้เหตุผลที่ผิดพลาดสำหรับการล่วงละเมิด บ่อยครั้งที่มีการสร้างเหตุผลที่เป็นไปได้มากมายเพื่อให้เหยื่อสับสนและมุ่งเน้นไปที่วงจรการคุกคาม จากเหตุผลหนึ่งที่เป็นไปได้ไปสู่อีกรอบและรอบ ๆ เพื่อให้เหยื่อคาดเดาในเกมทายใจตัวเองตลอดเวลาซึ่งทุกสถานการณ์ที่คุณต้องตำหนิและทำให้เกิดความสงสัยในตัวเองความกลัวการข่มขู่และในที่สุดก็เป็นวงจรของความคิดที่ทำลายล้าง

5. Mobbing (หรืออันธพาลที่แท้จริง) ทุกที่ที่คุณไปคุณจะเห็นคนที่ติดตามคุณอย่างเปิดเผยและมักใช้คำที่คุณได้รับการกำหนดเงื่อนไขหรือชื่อของคุณเพื่อดึงดูด ความสนใจ

6. โรงละครริมถนนที่กลุ่มหนึ่งจะ "แสดง" กิจกรรมที่เปิดเผยเช่นการเผชิญหน้าปลอม ๆ หรือสถานการณ์ที่ออกแบบมาเพื่อทดสอบปฏิกิริยาของคุณ มักใช้รูปแบบของคู่รักที่วางตำแหน่ง ตัวเองอยู่ใกล้คุณแล้วสนทนาโดยใช้คำพูดที่มีเงื่อนไขหรือเกี่ยวข้องกับสถานการณ์เฉพาะและความอ่อนไหวของคุณ

7. การใช้ลำโพงทิศทางที่มีความสามารถในการกำหนดทิศทางเสียงไปยังบุคคลเดียวในห้องที่มีผู้คนพลุกพล่าน ในที่สุดรายการนี้มีการใช้มากที่สุดและมักถูกอ้างถึง เป็น V2K หรือ Voice to Skull และถูกใช้อย่างกว้างขวางในการวิเคราะห์ทางจิตวิทยาของเหยื่อ การใช้งานในขั้นต้นคือการทำให้เหยื่อสงสัยในความมีสติและผลักดันให้เข้าสู่จิตใจ ระบบสุขภาพและต่อมาเพื่อทรมานและไม่ให้ความเป็นส่วนตัวหรือความสงบสุขแก่เหยื่อ หากพวกเขาเข้าสู่ระบบสุขภาพจิตการล่วงละเมิดก็จะเพิ่มขึ้นอย่างมากเช่นเดียวกับ ปัจจุบันวิซิมได้รับการ "เสียชื่อเสียง" และอาจถูกระบุว่าเป็นคนที่มีปัญหาทางจิตได้หากพวกเขาพูดเกี่ยวกับการคุกคาม

8. การใช้อุปกรณ์อิเล็กทรอนิกส์เพื่อปรับสายตาและความสมดุลของคุณซึ่งเดิมพัฒนาขึ้นสำหรับการควบคุมฝูงชนของทหารและตำรวจที่เรียกว่า "แพรวพราว" และแม้กระทั่งความสามารถในการทำให้คุณอาเจียน

9. แคมเปญเสียงซึ่งเป็นเทคนิคการล่วงละเมิดในชุมชนที่ระดับเสียงผิดปกติจะพุ่งตรงไปที่เหยื่อและบ้านของพวกเขา ซึ่งรวมถึงรถยนต์ที่จงใจทำลายการเร่งความเร็วเมื่อขับผ่านผู้คนที่พูดคุยกันเสียงดังมากเกินไปตลอดทั้งคืนการขยายเสียงโดยใช้ลำโพงทิศทางเพื่อไม่ให้ได้ยินเสียงภายนอกที่ก่อนหน้านี้ได้ยินในตอนนี้ รถบรรทุกขยะและยานพาหนะหนักอื่น ๆ และยุทธวิธีอื่น ๆ อีกนับไม่ถ้วน

10. การอดนอน - นี่อาจเป็นหนึ่งในกลวิธีที่ร้ายกาจที่สุดที่ใช้โดยเหยื่อจะต้องตื่นหลายครั้งต่อคืนและสามารถตื่นได้ครั้งละหลายวัน ผลกระทบคือ อย่างมากและบั่นทอนอย่างสมบูรณ์ส่งผลต่อสมาธิอารมณ์ความหงุดหงิดลักษณะที่ปรากฏและส่งผลกระทบอย่างมีนัยสำคัญต่อทุกด้านของชีวิต - ประสิทธิภาพการทำงานความสัมพันธ์และ ช่วยอย่างมากในการทำให้เหยื่อเสียชื่อเสียงเนื่องจากรูปแบบการนอนที่ไม่มีการรวบรวมระเบียบไม่เรียบร้อยและการนอนหลับเปลี่ยนไปดังนั้นพวกเขาอาจนอนหลับในระหว่างวัน (ซึ่งการรณรงค์เรื่องเสียงมีประสิทธิภาพมากกว่า) และตื่นขึ้นในเวลากลางคืน (ซึ่งพวกเขาสามารถทาสีเป็นคนที่ส่งเสียงดังและเป็นสมาชิกที่ก่อกวนของชุมชน)

11. ล่อลวงหรือกักขังเหยื่อที่ถูกคุกคามจนถึงจุดที่พวกเขาเฆี่ยนตีและก่ออาชญากรรมเช่นทำร้ายทำลายและเข้าไปในป่าหรือป่าเถื่อนในขณะที่พวกเขาพยายามและค้นหาแหล่งที่มาของ การล่วงละเมิด ผู้ก่อกวนจะพยายามยั่วยุให้เกิดการเผชิญหน้าทางวาจาและทางกายโดยเฉพาะอย่างยิ่งหลังจากอดนอนมาระยะหนึ่ง หรือได้รับแจ้งให้เข้าร่วมกิจกรรมที่สามารถทำได้ จากนั้นใช้เป็นประโยชน์เช่นเรื่องเพศเรื่องเพศการใช้ยาหรือกิจกรรมทางอาญาอื่น ๆ

12. Gaslighting ซึ่งเป็นรูปแบบหนึ่งของการล่วงละเมิดทางจิตใจที่ใครบางคนจะพยายามบ่อนทำลายเหยื่ออย่างแข็งขันและทำให้พวกเขาสงสัยในตัวเองจนสูญเสียความมั่นใจในตัวเอ งและตัวเองเห็นคุณค่าและง่ายต่อการจัดการและผลักดันไปสู่เส้นทางสุขภาพจิต อาจเป็นเรื่องง่ายเหมือนกับการบอกบางสิ่งบางอย่างที่พวกเขาปฏิเสธจากนั้นบอกพ วกเขาว่าพวกเขาโง่แค่ไหนที่คิดว่าพวกเขาพูดและเปลี่ยนเรื่องโกหกให้กลายเป็นการทำร้ายคน ๆ นั้น อาจได้ผลอย่างไม่น่าเชื่อโดยมาจากบุคคลที่เชื่อถือได้และก่อนที่เหยื่อจะเข้าใจว่าอะไรคืออะไรเกิดขึ้นกับพวกเขา

13. งานแบล็กแบ็กเป็นคำที่ผู้ก่อกวนเจาะเข้าไปในทรัพย์สินของเหยื่อและวางสิ่งของหรือเคลื่อนย้ายบางสิ่งโดยเจตนา มีวัตถุประสงค์เพื่อ

14. การโฆษณาชวนเชื่อและการบิดเบือนข้อมูลเป็นองค์ประกอบสำคัญอื่น ๆ ในการระงับความรู้เกี่ยวกับแนวปฏิบัตินี้เนื่องจากประสิทธิผลในขั้นต้นต้องการให้เหยื่อไม่ทราบถึงการมีอยู่ของ gangstalking, gaslighting หรือเทคโนโลยีอิเล็กทรอนิกส์เช่นลำโพงบอกทิศทางดังนั้นจึงทุ่มเทเวลาจำนวนมากทางออนไลน์ เพื่อสร้างเว็บไซต์บิดเบือนข้อมูลที่พยายามทำให้เหยื่อเสียชื่อเสียงโดยผลักดันวาระด้านสุขภาพจิต พวกเขาบรรลุเป้าหมายนี้ด้วยการสวมรอยเป็นเหยื่อและพยายามทำเสียงบ้าๆบอ ๆ เพื่อให้เหยื่อทุกคนได้รับการปฏิบัติเช่นนี้ นอกจากนี้ด้วยการสร้างเว็บไซต์ที่อ้างว่าช่วยเหลือเหยื่อและเป็นแหล่งข้อมูลให้เหยื่อมารวมตัวกันแล้วคุกคามพวกเขาถึงขนาดที่พวกเขาหมดความหวังและไม่ยื่นมือขอความช่วยเหลืออีกต่อไปซึ่งทำให้เกิดการโดดเดี่ยวอีก นอกเหนือไปจากข้างต้นนักเลงจะต้องพึ่งพาความไม่เชื่อมั่นและความไม่ไว้วางใจและการคุกคามส่วนใหญ่ได้รับการออกแบบ (อย่างน้อยในขั้นต้น) เพื่อเลียนแบบปัญหาสุขภาพจิต พวกเขายังพึ่งพาการละเมิดของพวกเขาเป็นอย่างมากแพร่กระจายดังนั้นจึงผิดศีลธรรมโดยพื้นฐานที่จะไม่เชื่อและต่อมาเหยื่อก็หันไปใช้การถ่ายภาพวิดีโอเทปและบันทึกเสียงการเผชิญหน้าในชีวิตประจำวันเพื่อหักล้างข้อเรียกร้องที่ไม่มีมูลความจริงจำนวนนับไม่ถ้วนที่เกิดขึ้นกับพวกเขาโดยเฉพาะอย่างยิ่งในส่วนที่เกี่ยวข้องกับ gaslighting ซึ่งพวกอันธพาลพยายามหันกลับมาและวาดภาพเหยื่อที่ไร้เหตุผลหรือไร้เหตุผล ผู้ที่ตกเป็นเหยื่อรู้สึกหมดหนทางเนื่องจากทุกความพยายามที่จะปกป้องตัวเองถูกใช้กับพวกเขาและเมื่อพวกเขาขอความช่วยเหลือพวกเขาจะพบกับความไม่เชื่อมั่นหรือการเป็นศัตรูอย่างเปิดเผย

15. ยิ่งไปกว่านั้นนักเลงมักอาศัยความไม่เชื่อมั่นและการทำให้เสียชื่อเสียงและด้วยเหตุนี้การคุกคามส่วนใหญ่จึงได้รับการออกแบบ (อย่างน้อยในขั้นต้น) เพื่อเลียนแบบปัญหาสุขภาพจิต พวกเขายังต้องพึ่งพา การล่วงละเมิดของพวกเขานั้นรุนแรงมากแพร่กระจายดังนั้นจึงผิดศีลธรรมโดยพื้นฐานที่จะไม่เชื่อและต่อมาเหยื่อก็หันไปใช้การถ่ายภาพวิดีโอเทปและการบันทึกเสียงของพวกเขา การเผชิญหน้าในชีวิตประจำวันเพื่อหักล้างข้อเรียกร้องที่ไม่มีมูลความจริงจำนวนนับไม่ถ้วนที่ทำกับพวกเขาโดยเฉพาะอย่างยิ่งที่เกี่ยวข้องกับการยิงแก๊สซึ่งพวกอันธพาลพยายามที่จะหันกลับมาและวาดภาพเหยื่อเป็น หวาดระแวงหรือไร้เหตุผล ผู้ที่ตกเป็นเหยื่อรู้สึกหมดหนทางเนื่องจากทุกความพยายามที่จะปกป้องตัวเองถูกใช้กับพวกเขาและเมื่อพวกเขาขอความช่วยเหลือพวกเขาจะพบกับความไม่เชื่อมั่นหรือการเป็นศัตรูอย่างเปิดเผย

Page created on Wednesday September 1st. 2021.Gangstalking

Gang Stalking.

Harassment techniques include:

1. Surveillance (being followed, electronic surveillance, computer and phone hacking, monitoring all online activities, and bugging of home)

2. Profiles are built to identify any and all weaknesses and insecurities to be used later. Information often obtained through sexual partners or trusted people in their lives.

3. Conditioning where victims are sensitised to certain stimuli such as everywhere you go someone will cough as they walk past you. The goal is to make you self police and then think anyone.

who coughs is involved in the harassment. People report of conditioning to include hand gestures, an overt use of colour in peoples clothing (like everyone you see wearing red) or cars a certain colour or with headlights on (also known as brighting).

4. Anchoring where someone will provide false rationales for the harassment. Often many possible rationales are planted to keep the victim confused and the focus of the harassment cycles.

from one possible reason to another round and around so as to keep the victim guessing in a self perpetuating guessing game where every scenario you are to blame and causes self doubt, fear,intimidation, and ultimately a cycle of destructive thoughts.

5. Mobbing (or true gangstalking) where everywhere you go you will see an overt display of people following you and often use words you have been conditioned to or your name to draw your attention

6. Street theatre where a group will "perform" an overt activity like a fake confrontation or scenarios designed to test your reactions. Often takes the form of a couple who position themselves near you and then have a conversation using many of your conditioned words or pertaining to your particular situation and sensitivities.

7. The use of directional speakers which have the ability to direct sound to a single individual in a crowded room. This particular item is ultimately the most used and is often referred to as V2K or Voice to Skull and is used extensively in the psychological breakdown of the victim. The use initially is to cause the victim to doubt their sanity and drive them into the mental health system, and later to just torment and never give the victim a moment of privacy or peace. If they do enter the mental health system, then harassment escalates dramatically as the vicim has now been "discredited" and can be labeled as someone with a mental problem if they do speak out about the harassment.

8. The use of electronics to effect your eyesight and balance which was originally developed for the military and police crowd control called "dazzling" and even the ability to make you vomit.

9. Sound campaigns which is a community harassment technique where abnormal levels of sound are directed at the victim and their home. This includes cars deliberately breakingor accelerating when they pass, people talking excessively loudly at all hours of the night, amplification of sound using directional speakers so that external sounds that previously couldnt be heard now can, garbage trucks and other heavy vehicles, and countless other deliberate tactics

10. Sleep deprivation - this is perhaps one of the most insidious tactics used where victims are woken multiple times a night and can be kept awake for days at a time. The effects are dramatic and completely debilitating effecting concentration, mood, irritability, appearance, and significantly impacts all areas of their life -job performance, relationships, and significantly aids in discrediting the victim as they appear unorganised, disheveled, and sleeping patterns alterso they may sleep during the day (where noise campaigns are more effective) and be awake at night (where they can be painted as the one making noise and being a disruptive member of the community).

11. Baiting or entrapment where victims are harassed to the point that they lash out and commit a crime such as assault, break and enter or vandalism, as they try and locate the source of the harassment. Harassers will actively try to provoke verbal and physical confrontations especially after a period of sleep deprivation. Or they are prompted into an activity which can then be used as leverage such as affairs, sexuality, drug use, or other criminal activity.

12. Gaslighting which is a form of psychological abuse where someone will actively try undermine victims and to make them doubt themselves so that they lose all self confidence and self esteem and are therefor easier to manipulate and push toward the mental health pathway. It can be as simlpe as being told something which they then deny, then telling them how silly they arefor thinking they said it, and turn the lie around into an attack on the person. It can be incredibly effective coming from a trusted person and before the victim understands what is happening to them.

13. Blackbag jobs is a term when a harasser breaks into a victims property and places something or deliberately moves something. The purpose is to cause self doubt, and fear that their property is being accessed which harassers try to then sell as paranoia.

14. Propaganda and disinformation is also the other key element to suppress knowledge of this practice as its effectiveness initially requires the victim to be unaware of the existence of gangstalking, gaslighting, or the electronic technologies such as directional speakers so huge amounts of time are devoted online to creating disinformation sites which attempt to discredit victims by pushing the mental health agenda. They achieve this by posing as victims and actively trying to sound crazy so that all victims are are treated as such. Also by creating websites claiming to help victims and being a resource for victims to come together and then harassing them to the extent that they lose hope and no longer reach out for help causing further isolation.

15. Further to the above, gangstalkers rely on disbelief and discrediting and as such much of the harassment is designed (at least initially) to mimic mental health issues. They also rely on their abuse being so extreme, so pervasive, so fundamentally immoral, as to be disbelieved and victims subsequently resort to photographing, videotaping, and sound recording their everyday encounters to disprove the countless unfounded claims made against them -especially in relation to gaslighting, which gangstalkers try to turn around and paint the victims as paranoid or irrational. Victims are made to feel helpless as every attempt to defend themselves is used against them and when they seek help they are met with disbelief or open hostility.

Gangstalking
Gaslighting
John Black (aged 76)